kennismaking

Al sinds 1983 was Bouwkundig Bureau Kooiker gevestigd in Nes op Ameland. Het bureau heeft zich doorontwikkeld en is verdergegaan onder de naam AmelandArchitect.
Met deze jarenlange ervaring is AmelandArchitect als geen ander bekend met het plaatselijke bouwproces op Ameland. Het bureau is door de jaren heen steeds klein gebleven en wordt momenteel enkel bemand door oprichter Frans Kooiker. Alle facetten van ontwerp tot bouwbegeleiding liggen dus in één hand.
Uw plannen worden met een persoonlijke aanpak en visie benaderd. De wisselwerking met de inbreng van de opdrachtgever is belangrijk voor een optimaal resultaat.

De meeste aannemers op Ameland hebben een eigen tekenaar in dienst. Tekenwerk wordt in eerste instantie vaak tegen een geringe prijs of zelfs kosteloos aangeboden om zo opdrachten binnen te halen, maar uiteindelijk wordt dit natuurlijk wel doorberekend in de aanneemsom. Bovendien hoeft het bouwbedrijf op deze manier niet te concurreren zoals bij een aanbesteding en uiteindelijk is men duurder uit……

AmelandArchitect is een geheel onafhankelijk bureau en daarmee uw geschikte partner voor het realiseren van uw bouwproject.
Door het houden van een concurrerende aanbesteding en het houden van regie over meer- en minderwerk in de uitvoeringsfase, wordt het honorarium doorgaans meer dan terugverdiend.
Maar belangrijker nog is de meerwaarde van een professioneel en goed doordacht ontwerp. En dat tegen een tarief van minder dan de helft dan dat van een architect BNA!

error: Content is protected !!